Testimonials opdrachtgevers

Lees hieronder de citaten van enkele van onze tevreden en enthousiaste klanten, waarin zij in hun eigen woorden de kwaliteit en het resultaat van onze dienstverlening weergeven.

“Een goed voorman vereenvoudigt ons toezicht”

Arie Solisa, technisch beheerder bij Servatius Wonen en Vastgoed, Maastricht.

“Houben Vastgoedservice heeft een sterke meewerkend voorman. Hij stimuleert, motiveert en weet met verstand van zaken en in een goed overleg met bewoners en met de opdrachtgever, de uitvoering in de juiste banen te leiden”, zegt Arie Solisa, technisch beheerder bij Servatius Wonen en Vastgoed in Maastricht voor het gebied westelijk van de Maas.

Lees meer...

Vakkundig ook in hun presentatie

Maurice Voogt, opzichter niet-planmatig onderhoud bij Woonpunt

Vorig jaar selecteerde woningcorporatie Woonpunt voor elk van hun regio’s een vastgoedonderhoudsbedrijf om het niet-planmatig onderhoud te verzorgen. Houben Vastgoedservice werd één van de partners in onderhoud. Maurice Voogt van Woonpunt vertelt waarom de keuze op Houben Vastgoedservice viel.

Lees meer...

“Door Houben Vastgoedservice word ik op mijn wenken bediend”

Peter Cramers, technisch manager MVGM

Peter Cramers, is technisch manager bij MVGM Vastgoed Management Maastricht, voortkomend uit Meeus Vastgoed Management. Cramers voert het beheer over 55 VVE’s. Een vliegende keeper die dagelijks druk is met het organiseren van de wensen en klachtenmeldingen van bewoners.

Lees meer...

Houben Vastgoedservice staat voor: ‘zaken doen met open vizier’

Hans Aerts, opzichter technisch beheer Wonen Wittem.

“Houben Vastgoedservice is een ‘open minded’ organisatie. Transparant en goed in hun communicatie, zowel naar relaties als naar bewoners. Ze leggen hun offertes open en eerlijk op tafel. Staan voor duidelijkheid en geen verborgen regeltjes”, zegt Hans Aerts, opzichter technisch beheer van Wonen Wittem.

Lees meer...