Ons DNA

MVO

Respect voor mens en milieu

Houben Vastgoedservice streven ernaar om op maatschappelijk verantwoord wijze een duurzame onderneming te zijn met respect voor mens en milieu. In onze bedrijfsfilosofie richten wij ons bewust op het toevoegen van waarde aan: people, planet en profit.

Onze relaties mogen van ons verwachten een moderne vastgoedserviceorganisatie te zijn, waarbij wij de focus richten op: vakmanschap, kwaliteit en service. Maar die ook snel en accuraat weet in te spelen op specifieke wensen van klanten en met een aanpak waar respect en begrip uit spreekt en de belangen van mens en milieu zeker zo zwaar wegen. Wij streven naar een duurzame omgang met klanten, die voor beide partijen een win/winsituatie oplevert.

50Plus heeft de toekomst

stadionOnder het motto: â€˜50Plus heeft de toekomst’, bieden wij deze leeftijdscategorie graag mogelijkheden om aan het werk te kunnen en te blijven. Samen met Stadion Personeelsdiensten slaan wij de handen in een, om ons te focussen op deze doelgroep, die veelal beschikt over een rijke kennis, ervaring en gedegen vakmanschap.